Vanliga frågor

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna vi får in. Bland annat leveranser och betalmetoder.

Betalning

Hur betalar man?

Vi erbjuder i dagsläget tre olika sorters betalmetoder.

 1. Swish
  För att betala med Swish klickar du på “Välj ett annat betalsätt” i kassan. Efter slutfört köp kommer uppgifter med Swish-nummer att mailas ut till dig.
 2. Bankgiro
  För att betala med bankgiro klickar du på “Välj ett annat betalsätt” i kassan. Observera att din order skickas efter att betalning gjorts.
  Efter slutfört köp kommer uppgifter med bankgiro att mailas ut till dig. Observera att din order skickas efter att din betalning är synlig på vårt bankgiro. En bankgiro-betalning tar normalt sett en bankdag.
 3. Kortbetalning
  I kassan kan du välja att betala med kortbetalning.

Tar ni kort?

Ja!

Varför har jag inte fått en orderbekräftelse?

Väljer man att betala med bankkort, Swish eller bankgiro kommer orderbekräftelsen efter det att vi har registrerat din betalning. Betalningar registreras normalt sett 2 gånger om dagen, en gång på förmiddagen och en gång på eftermiddagen.

Jag har inte fått en faktura från Billmate, vad händer?

Om du inte fått din faktura från Billmate så ber vi dig att kontakta dom omgående. Deras mail gällande fakturor är invoice@billmate.se

Frakt & Leverans

Hur levererar ni?

Vi levererar paketet direkt till din brevlåda med Postnords varubrev.

Skickar ni diskreta leveranser?

Din order skickas i en neutral brun kartong med diskret avsändare. Kartongen har varken logotyp eller text kopplade till rahampa.se.

Vad kostar frakten?

Frakten kostar 39:- vid beställningar under 600:-
Vid beställningar över 600:- tillkommer det ingen fraktkostnad.

Hur ofta skickar ni paket?

Vi skickar måndag till torsdag. Ett SMS går ut den dagen paketen lämnas in till Postnord. En leverans tar normalt sett 1-3 vardagar men merparten levereras dagen efter beställningen gjorts.

Hur lång är leveranstiden?

Vi packar normalt sett paketen samma dag eller dagen efter att vi mottagit ordern. Vi skickar måndagar till torsdagar. Varubrev når vanligtvis mottagaren inom 1-3 vardagar.

Returer

Kan jag returnera en order?

Du som konsument har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar enligt distansavtalslagen. Vid en retur är det viktigt att du skickar meddelar oss på info@rahampa.se